Forlle’d anti-aging

De behandelingen en producten van het Japense merk Forlle’d zijn gebaseerd op gepatenteerd laagmoleculair hyaluronzuur dat de huid vanuit de dermis (de tweede huidlaag) hydrateert en verbeterd. Het resultaat is een vermindering van rimpels en verbetering van de huidstructuur op lange termijn.

Kennis maken met Forlle’d kan door middel van de meet&treat behandeling. Deze behandeling omvat een ontspannen Japanse penseel massage en verzorging van de huid met de Forlle’d producten.

Kennis maken met Forlle’d kan door middel van de meet&treat behandeling. Deze behandeling omvat een ontspannen Japanse penseel massage en verzorging van de huid met de Forlle’d producten.

Hoe ziet een behandeling van Forlle’d eruit?

Afhankelijk van uw wens kiezen we de Forlle’d behandeling die op dat moment het beste bij uw huid past, dit bespreken we voorafgaand aan de behandeling met u. Tijdens de behandeling combineren we verschillende technieken zoals massage en/of een resurfacing met de producten van Forlle’d om de huid te verbeteren. De producten van Forlle’d zorgen voor een direct resultaat na de behandeling. Lijntjes zijn verminderd en de huid is mooi gehydrateerd.   

Wat maakt Forlle’d zo bijzonder?

De producten van Forlle’d vernieuwen en verjongen de huid op cellulair niveau. Ze herstellen de huidstructuur, boosten de huidvernieuwing, verhogen de hydratatie, werken ontgiftend, versterken het immuunsysteem van de huid en beschermen tegen vrije radicalen. Forlle’d is pionier in nanotechnologie en brengt de Nobelprijs winnende technologie tot uiting in huidverbetering. Deze techniek verkleint moleculen naar nanomoleculen. Moleculen van laagmoleculair hyaluronzuur en platinum in combinatie met geïoniseerde essentiële mineralen Deze bijzondere, gepatenteerde techniek zorgt ervoor dat actieve ingrediënten zonder verlies van kwaliteit diep in de huid dringen. 

Wat kost een Forlle’d behandeling?

Een Forlle’d behandeling varieert tussen de €72,50 en €129,00, dit is afhankelijk van de mate van intensiteit van de behandeling en producten die worden gebruikt tijdens de behandeling. Uiteraard wordt de prijs vooraf met u besproken. Voor de eerste behandeling adviseren wij een meet & treat behandeling om kennis te maken met het merk Forlle’d, deze behandeling kost €72,50.

Is een Forlle’d behandeling geschikt voor mij?

Forlle’d is ontwikkeld om de huid te verjongen, verstevigen en veroudering in de toekomst tegen te gaan. De behandelingen en producten van Forlle’d zijn dus met name geschikt voor de ouder wordende huid. Bijzonder aan Forlle’d is dat het merk huidverbetering maar ook ontspanning biedt door het zachte reinigingsritueel en de ruimte voor een massage.