KRF

KRF staat voor keramische radiofrequentie, een elektromagnetische energie die door middel van een massage kop het onderliggende weefsel opwarmt en zo de huid verjongt, verstevigt en modelleert. Na een KRF-behandeling ziet u direct resultaat. De huid is mooi doorbloed en verstevigd. Een KRF-behandeling wordt als een warme en zeer aangename behandeling ervaren.

We adviseren de KRF-behandelingen in kuurverband te ondergaan voor een langdurig effect. Daarnaast bieden we de KRF behandeling aan in combinatie met een pH-formula resurfacing of Forlle’d behandeling. 

Wat kan ik verwachten van een KRF-behandeling?

Een KRF-behandeling duurt in totaal een uur. De huidspecialist beweegt het keramische radio frequent handstuk als een massage over de huid met een crème als tussenstof, dit duurt 30 minuten. De rest van de behandeling kunnen we uw huid uit-reinigen en epileren en/of verven we de wenkbrauwen. De behandeling wordt afgesloten met een dag-of nacht -verzorging.

Na een KRF-behandeling ziet u direct resultaat. U hoeft geen rekening te houden met downtime (roodheid of vervellen).

De KRF wordt ook ingezet binnen de pH-formula resurfacing of Forlle’d behandeling. Tijdens deze behandeling gebruiken we de KRF om de opnamemogelijkheid van de huid te verbeteren of het masker in te masseren. 

Is een KRF behandeling geschikt voor mij?

KRF wordt met name ingezet als anti-age behandeling. 

Mocht u een specifiek huidprobleem willen verbeteren adviseren we u eerst op consult te komen zodat we samen kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn

Wat kost een KRF-behandeling?

Een losse KRF-behandeling kost €99,00. Wij adviseren om een kuur van 7 behandelingen te ondergaan voor een blijvend resultaat, bij het boeken van een kuur krijgt u de 7e behandeling gratis.

KRF in combinatie met de pH-formula resurfacing of Forlle’d behandeling kost vanaf €109,00. U kunt daarbij kiezen de nek te behandelen voor €20,00 en er is een keuze voor een luxer masker. 

Kan ik een KRF behandeling cadeau geven?

Een KRF behandeling is vanwege het directe resultaat en ontspanning een mooi cadeau om te geven. U kunt de behandeling geven in de vorm van een cadeaubon. Tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom om deze op te komen halen.