Me-Line behandeling

De ME-line behandeling is een intensieve kuur van drie tot vier maanden waarmee elke vorm van pigment drastisch vermindert kan worden. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype dat te maken heeft met hyperpigmentatie. De kuur bestaat uit twee peeling-masker behandelingen, één of twee ID (microneedling) behandelingen en producten voor thuis. De behandeling is ook geschikt voor pigmentatie dat is ontstaan onder invloed van hormonen of medicatie zoals bij Melasma.

Wanneer u geïnteresseerd bent in het me-line behandeltraject, plannen we graag een consult om de uw wensen en verwachtingen te bespreken en de voor- en nazorg door te nemen.

Hoe ziet een me-line kuur eruit?

Me-line is een traject van minimaal 3 behandelingen in combinatie met producten. De eerste behandeling is een peeling, de tweede behandeling is microneedling en de derde behandeling is weer een peeling. Wanneer er meer behandelingen nodig zijn voor het gewenste resultaat herhalen we de peeling. Het interval van de behandeling is afhankelijk van de huid en ligt tussen de 4 tot 8 weken een behandeling duurt ongeveer een uur.

Zijn de me-line behandelingen geschikt voor mij?

Indicaties voor een me-line behandeling is pigment, het is geschikt voor alles soorten pigment voor elk huidtype en huidskleur met uitzondering van zonnevlekjes/ouderdomsvlekjes hiervoor gebruiken we IPL.

Me-line is met name populair is het verminderen van ‘moeilijk pigment’ zoals melasma wat vaak een hormonale oorzaak heeft.

We vragen u altijd eerst op consult te komen om de behandeling door te spreken.

Hoeveel kost een me-line behandeling?

Zowel de peeling als de microneedling behandeling kost 135 euro. Dit kan voor een gedeelte vergoed worden bij een aanvullende verzekering, afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Houd daarnaast rekening met een aantal producten die u moet aanschaffen en gebruiken om de behandeling te ondersteunen. De totale kosten kunnen tijdens een consult met u in kaart worden gebracht. 

Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

U kunt na de behandelingen wat vervelling, roodheid en een prikkend gevoel ervaren. Dit is in de meeste gevallen na een aantal dagen voorbij.

Pigmentvlekken kunnen na de behandeling verschuiven en een korte periode beter zichtbaar zijn, dit komt omdat overtollig pigment met het celdelingsproces mee opschuift naar de oppervlakte om afgevoerd te worden.

Daarnaast is het