Resurfacing

Het pH-formula skin resurfacing systeem is dé methode om huidveroudering en complexe huidproblemen zoals acne, hyperpigmentatie en rosacea te behandelen of behaalde resultaten te onderhouden.
De resurfacing peeling van pH-formula werkt vanwege het unieke delivery system tot diep in het weefsel zonder een lange hersteltijd zoals bij een traditionele peeling. Actieve werkstoffen zoals zuren, vitamines en anti-oxidanten dringen door tot de diepere huidlagen zodat de huid zich van binnenuit vernieuwd en verbeterd. Dit zorgt voor maximaal resultaat met minimale irritatie aan de oppervlakte.

De resurfacing is per persoon aan te passen en richt zich met name op acne, rosacea, pigment en veroudering.

Een resurfacing behandeling kan na 4 weken worden herhaald en is het meest effectief in combinatie met thuisbehandelingen in de vorm van producten.

Wat is een resurfacing?

Om dieper gelegen huidproblemen te kunnen behandelen maken we gebruik van skin resurfacing.

Een skin resurfacing bestaat uit (fruit)zuren en actieve werkstoffen die de huid kunnen verbeteren zonder daarbij irritatie en vervelling te veroorzaken. Per huidprobleem zijn verschillende resurfacings ontwikkeld in diverse mate van intensiteit, de huidspecialist/huidtherapeut kiest op het moment van behandelen welke het meest geschikt is.

Hoe ziet de behandeling met een resurfacing eruit?

De huid wordt als eerste dubbel gereinigd, vervolgens wordt het SP-complex aangebracht, dit bereid de huid voor op de resurfacing en werkt als indicator voor de gevoeligheid van de huid. Vervolgens is er ruimte om de huid uit te reinigen, en eventueel wenkbrauwen te epileren en/of te verven. Daarna brengen we de resurfacing aan op de huid, dit doet geen pijn maar kan wel prikken of branderig aanvoelen. Wanneer de resurfacing volledig is ingewerkt brengen we een masker aan om de huid te kalmeren en sluiten we af met dag/nacht verzorging.

Is een resurfacing geschikt voor mij?

Een resurfacing is met name ontwikkeld om acne, rosacea, pigmentatie en huidveroudering te behandelen. Om de behandeling zo veilig en effectief mogelijk uit te voeren is het van belang dat u thuis producten gebruikt om dit te ondersteunen. Met het gebruik van de producten voorkomt u een ongewenste reactie en bereiken we sneller een gewenst resultaat.

Mocht u een specifiek huidprobleem willen verbeteren adviseren we u eerst op consult te komen zodat we samen kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn. 

Wat kost een resurfacing behandeling?

Voor een resurfacing behandeling rekenen we geen tijd maar intensiviteit. Prijzen variëren tussen de €89,00 en €109,00 euro. De prijs is afhankelijk van de intensiviteit van de behandeling, keuze van masker en/of serums, dit wordt uiteraard vooraf met u besproken.

Wanneer er sprake is van acne zou u in aanmerking kunnen komen voor een vergoeding, zie FAQ.