Merken

pH-Formula

pHformula is één van de eerste pharma-cosmeceuticals die bekend staat om ‘’The Art of Resurfacing’’ en een uniek delivery system. Dit delivery system zorgt ervoor dat actieve ingrediënten in de diepere huidlagen terecht komen, zonder de opperhuid te beschadigen. Met pHformula kunnen milde behandelingen uitgevoerd worden om de huid te onderhouden, maar het biedt ook mogelijkheden voor intensieve behandelingen die zich volledig richten op het oplossen van diverse complexe huidproblemen. Denk hierbij aan acne, pigmentatie, rosacea, en huidveroudering. pHformula biedt unieke skin resurfacings met weinig downtime en maximaal resultaat.

DR.K Dermal Health

Dr. K Dermal Health Care is als medisch-cosmeceutisch merk een wetenschappelijk pionier in pre- en probiotische huidvernieuwing. Het is specifiek ontwikkeld om ontstekingsstoornissen in de huid te reguleren en de gezondheid van de huid op álle aspecten te verbeteren. Alle producten van Dr. K Dermal Health Care zijn bedoeld om de microbiële en fysieke barrièrefunctie van de huid te verbeteren, waardoor de huid wordt versterkt. Dr. K Dermal Health Care producten en behandelingen hebben een prebiotische werking met een probiotisch effect!

Forlle’d

Forlle’d is wereldwijd het enige merk dat met zijn ingrediënten in de dermis komt zónder de epidermis te beschadigen. De unieke nanotechnologie – waarbij hyaluronzuur verkleind is naar 5 nanometer. Dit is 600 tot 4000 maal kleiner dan andere hyaluronzuur in cosmeticaproducten. Niet voor niets heeft Forlle’d voor deze technologie een nobelprijs gewonnen. Het hyaluronzuur in Forlle’d fungeert als een delivery system, maar werkt vooral superieur anti-ageing. Naast hyaluronzuur werkt Forlle’d met diverse actieve ingrediënten zoals Platinum – het krachtigste antioxidant op dit moment, Geïoniseerde mineralen die zorgen voor cel stimulatie en nog veel meer ingrediënten die collageen boosten voor huidverbetering vanuit de dermis.

Me Line

MeLine is voorloper en gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten hyperpigmentatie. MeLine biedt zowel behandelingen als producten voor thuisgebruik om hyperpigmentatie tot wel 95% te verhelderen. Klinische onderzoeken wijzen uit dat zelfs dermaal pigment vermindert kan worden. Naast de ongelooflijke resultaten op het gebied van het verhelderen van hyperpigmentatie, zorgen de producten van MeLine ook voor algemene huidverbetering zoals het verbeteren van fijne lijntjes en rimpels. MeLine biedt naast het verhelderen van algehele hyperpigmentatie ook specifieke behandelingen voor donkere kringen en lentigines. Door deze specifieke aanpak is MeLine succesvol in het behandelen van alle vormen van hyperpigmentatie!

FUSION MESO

Fusion Meso is een medisch ontwikkeld merk die zich focust op skin needling met high-quality serums. De serums hebben een basis van hyaluronzuur en een hoge dosering actieve ingrediënten van medische kwaliteit. Deze worden door middel van de skin needling pen ingesluist. Daarnaast werkt Fusion Meso met twee soorten naalden: een voor het specifiek behandelen van fijne lijntjes en rimpels en een voor algehele huiverbetering. Door deze combinatie activeer je de huid tot diep in de dermis en is het mogelijk om specifieke huidproblemen op te lossen.

Thoclor

Thoclor specialiseert zich in de biotechnologie en combineert de kracht van de medische wetenschap met de wonderen van de natuur. De producten van Thoclor zijn gericht op herstel en verjonging van de huid, maar hebben ook desinfecterende eigenschappen. De producten zijn geproduceerd op basis van het lichaamseigen immuunmolecuul HOCl. De actieve, gepatenteerde vorm van het ingrediënt hypochlorous acid is een natuurlijk, 100% stabiel en zuiver molecuul, zonder andere giftige stoffen.

Esthederm

Institut Esthederm biedt 6 verschillende productlijnen aan met hierin diverse zonnecrèmes, -olies, sprays en gezichtscrèmes. Al deze zonneproducten zijn gebaseerd op de filosofie van het merk waarbij de huid geholpen wordt zich aan te passen aan de zon. Daarnaast wordt huidveroudering tegen gegaan, blijft de huid gehydrateerd en ontstaat er een mooie, egale bruine tint.