Sans Doute Skin Treatment

Huidverbetering en ontspanning komen samen binnen de Sans Doute Skin Treatment. De behandeling omvat een diepe reiniging van de huid met behulp van fruitzuren en werkstoffen waarna we u laten ontspannen met een gezichtsmassage en een masker. 

Wat kan ik verwachten van een Sans Doute Treatment?

Tijdens de behandeling starten we met het reinigen van de huid, vervolgens brengen we een product aan dat uw huid voorbereid op de rest van de behandeling, het opnamevermogen verbeterd en helpt als indicator voor de gevoeligheid van de huid.

Hierna reinigen we de huid uit en is het mogelijk de wenkbrauwen te epileren en/of te verven, er volgt eventueel een massage en een lichte peeling. We sluiten de behandeling af met een masker en dag of nachtverzorging.

Wat kost een Sans Doute Treatment?

Een Sans Doute treatment kost vanaf 79 euro, voor 89 euro kiest u voor een luxer masker. Tijdens de behandeling kunt u voor een extra service kiezen van 7 euro, bijvoorbeeld de wenkbrauwen epileren en/of verven, de bovenlip ontharen en/of de wimpers verven.

 

Kan ik een Sans Doute Treatment cadeau geven?

Een Sans Doute treatment is geschikt voor elk huidtype en daarom een perfecte behandeling om cadeau te geven. U kunt de behandeling geven in de vorm van een cadeaubon. Tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom om deze op te komen halen.

 

Is een Sans Doute Treatment geschikt voor mij?

Wij passen de behandeling aan op uw huid en is daarom mogelijk voor elk huidtype. Mocht u een specifiek huidprobleem willen verbeteren adviseren we u eerst op consult te komen zodat we samen kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn. 

Hoe vaak kan ik een Sans Doute Treatment herhalen?

Wij adviseren de behandeling te herhalen om de 4 tot 8 weken.